TEŽKA GRADBENA MEHANIZACIJA Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



 Hidravlika pr liebherrju Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temoOdgovori na to temo
Avtor Sporočilo
cofko cof



Pridružen/-a: 23.10. 2009, 08:26
Prispevkov: 4
Kraj: Šenčur

PrispevekObjavljeno: 23 Okt 2009 08:59 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Najprej lep pozdrav vsem!
Sem ravnokar na novo pridruženi član tegale vašega zanimivega foruma. NE vem a mate navado da se more človk kej predstavit al pa kej podobnga povedat o seb al pa kej podobnga. Če koga kej zanima nej pa vpraša.
Pa bi koj imel vprašanje če kdo je že kej mel kako izkušnjo s tem al pa da se mu je to že zgodl. Pr liebherr bagerju se nam ja zgodl da nam je začela hidravlika nagajat. Mamo Liebherrja 912 LITRONIC mislm da l.96, Med delom je začela hidravlika počas delat. s polovično hitrostjo je roka začela delat. Ko si se hotu premikat so tut gosence delale s polovično hitrostjo. Po ene parih minutah pa je začelk spet normal delat. In to je lahko pol delal cel dan tko al pa spet ne. Pa je pršel že iz original servisa serviser in s testerjem preveru vse skup in črpalke prekontroliral in vse in je reku da jih jenastavu in da so vredu. PA je blo spet isto. Pa je delal pa ni. Pa je pa ni. Pa sem pol že dal računalnik popravit k je blo kao res neki narobe z njim pa je reku da ga je popravu pa bager še zmer isto dela. A ima kdo še kak nasvet kaj bi lahko bilo oz. kam naj se obrnem.

Hvala že v naprej !

Mare!

_________________
Mare!
Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
toni
ADMINISTRATOR


Pridružen/-a: 26.12. 2007, 13:21
Prispevkov: 687
Kraj: Novo mesto

PrispevekObjavljeno: 23 Okt 2009 18:27 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Sem mel podobno izkušnjo na sicer drugem bagru, vzrok je bil pa smet na ventilnih oz. na izhodu iz ventila v cev. Ko je delal je izgubljal moč, ko ga je zrukalo ali pa ga sem ugasnil je smet padla nazaj in je stroj spet delal normalno. Je trajalo ene 14 dni da je serviser skužil kaj je narobe, pa še to sem mu svoje mišljenje povedal. Moj predlog je da se začne od začetka sistema razdirat cev po cev, za vsako sprobat in pa obvezno obračat odvijačeno cev na cunjo, da se vidi kaj je to ki dela napaka. ČE je to to, seveda. Zdaj se bo zima začela pa bo malce več časa za to igranje, saj to zahteva kar nekaj časa in volje.

_________________
Tistim, ki se radi za(je)bavate na moj račun, sporočam, da je ta blokiran!!!

Sporočilo je v skladu s 45a. členom Zakona o varstvu forumašev. Vaša vprašanja, predloge in komentarje pošljite v tri krasne.
Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočiloObišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo


 Pojdi na:   



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


MojForum.si - brezplačno gostovanje forumov. Powered by phpBB 2.